Servicii oferite de Protguard Company:
 
Monitorizarea prin GPS al autovehicolelor
Dispozitiv GPS/GSM pentru localizarea,urmarirea si imobilizarea de la distanta al autovehicolelor.
Functii si posibilitati:
∑ Comunicare pozitie automat sau la cerere prin mesaj SMS la 7 numere GSM presetate
∑ Telecontrol cu 8 functii inclusiv imobilizator
∑ Ascultare sonor in auto nedetectabil
∑ Comunicare voce, SMS, date
∑ Configurare program raportare inteligenta
∑ Memorare 60.000 locatii intermediare
Este posibila si comandarea unor dispozitive de protectie la distanta -fum, gaze lacrimogene, etc.
 
Paza si protectie (de valori, imobile si persoane) - se realizeaza de catre personal bine pregatit si antrenat pentru situatii de lupta. Multe firme utilizeaza pentru aceasta caini, personal inarmat si masini de interventie.
 
Servicii de transport valori - sunt o categorie aparte de servicii de paza care presupun insotirea unor bunuri de valoare pe perioada unor deplasari. Se folosesc de cele mai multe ori masini blindate puse la dispozitie de catre firme. Pentru indeplinirea in bune conditii a misiunii de paza se realizeaza un caiet de sarcini in care se stabileste timpul necesar, traseul ce trebuie urmat, punctele de oprire cele mai sigure.
 
Monitorizare si interventie - presupune supravegherea continua a unui obiectiv (imobil, vehicul, persoana, etc) prin intermediul unor mijloace specifice (camere video, detectori, senzori, etc.) in vederea prevenirii unor incidente nedorite (efractii, incendii, furturi, etc). Imobilele clientilor sunt legate prin diverse metode (linie telefonica, antene, etc) de un centru de monitorizare care, de indata ce primeste un semnal de alarma, trimite o echipa mobila de interventie.
 
Pregatirea si antrenarea agentilor de securitate - presupune pregatirea personalului unei firme (client) de catre firme de securitate specializate.
 
Consultanta in ceea ce priveste riscul la care se expune o organizatie (firma, institutie guvernamentala) - presupune realizarea unor rapoarte detaliate despre posibilele brese in securitate insotite de recomandari si solutii concrete de reducere a riscurilor existente. Pentru diverse institutii (primarii, prefecturi, ministere, etc) se poate analiza securitatea pentru evenimente sociale si politice - de divertisment (ex. concerte), targuri si expozitii etc.
 
Evaluarea sistemelor de securitate deja existente - presupune analiza si testarea sistemului existent de securitate si , in cazul cand se gasesc brese de securitate, intocmirea de recomandari pentru imbunatatirea acestuia. Firma care face aceasta analiza poate fi solicitata sa puna apoi si in practica sugestiile pe care le-a facut.
 
Realizarea de liste de riscuri - presupune realizarea unui audit de risc si crearea unor liste cu proceduri scrise pentru uzul personalului firmei client.
 
   Servicii oferite de Protguard Company Ómpreuna cu BJ Alarm:
 
Proiectare si instalare de sisteme de securitate (sisteme supraveghere video pentru interior si exterior, de control acces, antiefractie, de detectie si semnalizare incendiu, etc) - aceasta presupune initial o analiza a riscurilor si nevoilor de securitate a clientului, apoi realizarea combinatiei optime de sisteme de protectie existente (detectori de miscare, senzori de geam spart, etc).
 
Monitorizarea personalului unei organizatii - presupune ca, la cererea clientului, firma de securitate sa instaleze sisteme de control acces si sa monitorizeze permanent activitatea personalului pentru a reduce actiunile contra interesului firmei (furt de materiale, sustragerea unor documente confidentiale, etc).
 
Asigurarea de service si post-service - aceste servicii sunt realizate gratuit sau contra cost de aproape toate firmele ce instaleaza sisteme de securitate.
 
copyright 2006-2013 by Protguard Company Tirgu-Mures, www.pgcsecurity.ro
Design by | Hosted by